Ice Ice baby || ManiMonday Rimmel és Miss Sporty lakkokkal

Ice Ice Baby
Mani Monday Rimmel és Miss Sporty lakkokkal


Még kora ősszel készítettem el ezt a manikűrt, hogy majd mikor jó nagy hó, meg jég lesz majd feltöltöm, no ez sajnos nem így alakult, hiszen nagyon laza kis telünk van, úgyhogy gondoltam nem várakozok tovább és megosztom veletek ezt a hideg inspirálta lakkozást. 

Az elkészítéséhez három körömlakkot választottam, ebből kettő a Rimmel London kínálatából került ki, egy pedig a Miss Sporty márkától. A művelet végén egy Miss Sporty olajat használtam.


Az alapot a Rimmel London 60 second szekciójának Rita Ora lakkjai közül választottam ki, abból is a 703-as white hot love árnyalatú fehért színt. A lakk elvileg egy rétegben tökéletesen fed és 60 másodperces száradási idővel rendelkezik, ez persze annyira nem igaz, ajánlatos 2-3 rétegben felvinni a színt illetve pár percig hagyni száradni. 

A jeges csillogást szintén egy Rimmel London lakk biztosította, mégpedig a csillámos kék Sweetie crush kollekciós 012-es blueberry whizz árnyalatát választottam erre a feladatra. Érdemes ezekről a lakkokról tudni, hogy cukor textúrával rendelkeznek (hasonlóak mint a homoklakkok), illetve azt is, hogy a Rossmann üzleteiben nagyon kedvező áron juthat hozzá minden körömlakk kedvelő leányzó, SŐT most aki fel van iratkozva a blogomra illetve megírja ez alatt a poszt alatt, hogy mit szeret a blogomban/youtube csatornámban és azt a várost ahol lakik (csak egy kis felmérés, hogy honnan olvasnak az emberek :P) könnyedén meg is nyerheti tőlem ezt a lakkot. (Mármint nem azt amivel kilakkoztam a körmömet, erre a célra külön beszereztem egy bontatlan darabot.) Február első hetében hirdetem ki a blogon a szerencsés nyertest.

Fedőlakkot mint ahogy azt már említettem a Miss Sporty-tól választottam, ez nem más mint a Nail Expert turbo dry top coat fedőlakk ami szupergyorsan szárad és szép fényességet biztosít a körmöknek.

Utolsó lépésben ugyan ettől a márkától használtam a Nail expert cuticle oil körömágy olaját, amit eléggé kedvelek, bár nálam még mindig az Alverde kézolaja viszi a pálmát, még is szeretem használgatni mert nincsen illata és viszonylag könnyen felszívódik.

Mivel tudjátok, hogy még csak most kezdtem el bontogatni szárnyaimat körömlakkozás tekintetében nézzétek el nekem, hogy nagyjából mindig ugyan olyan mintákat készítek, de nagyon egyszerű és közel áll hozzám ez a stílus.

Xoxo.Mia


6 megjegyzés:

  1. Szeretem hogy különféle témákkal foglalkozol a blogon és a csatornán is,ettől lesz változatos az egész. Én egyébként Baján lakom.:)

    VálaszTörlés
  2. Szia Mia,
    eloszot is isteni ez a koromlakk!! Tiszta jegvarazs hangulata van!! :) En szemely szerint a Szilvaval es Monival kozos videotokban talaltam rad es azota folyamatosan kovetlek itt es a csatornadon is! :) Az Instadat hamarabb fedeztem fel,hiszen a Marie Claire versenyt megnyertem es ott gratulaltal nekem. (Mar ha emlekszel meg ra!)
    Nagyon tetszik az,hogy látom te mèg èlvezed a videozast,amit csinalsz :) Nagyo tetszett az oszinte videod amit nemregiben toltottel fel. Veled egyutt konnyeztem! Es nem keves ero kellett ehhez,hogy ezt megcsinald es,hogy beszelj errol!
    Remelem tobben is fognak kommentelni :)
    Tovàbbi szèp napot.
    puszi,Berni! :))) xx

    VálaszTörlés
  3. Pont tegnap találtam rá (újra) a csatornádra (és ezzel együtt a blogodra is) és egyszerűen ott ragadtam a telefonomon a videóid nézegetése miatt :D Nagyon tetszik, hogy őszinte és érthető vagy, már egyszerűen a hangodat is jó hallani, nem tudom miért, de valahogy vonzza az embert, hogy még többet és még többet nézzen meg a videóidból. Lehet, hogy hülyén hangzik, de velem ez volt tegnap :D Ja és azt még elfelejtettem mondani, hogy az is megfogott, hogy mennyire úgymond a "a földön tudtál maradni" és nem szálltál el, annak ellenére, hogy rengetegen nézik a videóidat.
    Ennyit szerettem volna mondani, remélem nem tűnt túl nyálasnak, vagy hogy is mondjam, de ezek őszinte szavak... Sok sikert kívánok az életben és remélem eléred a célodat, hiszen egyszer már sikerült! :) Erős vagy!

    VálaszTörlés
  4. Jaj na én mit írjak :D Imádlak úgy ahogy vagy !! Ki bontakozol a cikkeidbe, videóidba, képeidbe és mindezt azért csinálod mert élvezed nem pedig haszonból !!! És benned szeretem azt , hogy bármivel fordulhatok hozzád , ami kölcsönös is . Szeretlek <3
    Nemesgulács ;D

    VálaszTörlés
  5. Nagyon szeretem a youtube csatornádat, mert változatos, nagyon őszintén beszélsz és hihetetlen aranyos vagy :D
    A blogod is szuper ;)
    Szeged.

    VálaszTörlés
  6. Szia. Szeretem a csatornádban, hogy nem csak a beautys cuccokkal foglalkozol, hanem a "lelkizéssel" is. Képes voltál feltenmi videot a betegségeddel kapcsolatosan. Más nem biztos, hogy képes lenne rá. A blogodban sok jó termékről írsz. Te pedig kedves vagy, és nem szállsz el magadtól, akármennyien néznek, ugyanolyan aranyos maradsz. (Budapest)

    VálaszTörlés