NEWS || Playboy Play It Sexy Pin Up Collection & V.I.P. Platinum

NEWS
Playboy Play It Sexy Pin Up Collection & V.I.P. Platinum



A legutóbbi #generation kollekció után ismét két új kollekciót dobott piacra a Playboy, a csábító Play It Sexy Pin Up kollekciót a hölgyek számára, míg a dögös, férfias V.I.P Platinum kiadást a férfiaknak készítették. A termékeket videóban már ismertettem veletek, bővebb véleményemet pedig most, ebben a bejegyzésben osztom meg veletek.


A hölgyeknek készült Pin Up collection, igazán csábító, játékos és csajos illat jegyekből álló kiadás, pink grapefriuttal, mandarinnal, bazsarózsával, barack nektárral, osmathussal és pacsulival, míg az alapillat praliné és vanília tökéletes keveréke. A tusfüdőben pedig kókusz aroma is található, mely különlegesebb illatot eredményez, teljesen más mint a parfüm kellemes, tavaszias illata.


Most pedig térjünk át a csomagolásra, a külső designra illetve azt is elárulom, miben tér el a nagy kedvencemtől a #Generation kollekciótól. 
 A parfüm ismét csak színben tér el a Playboy többi női parfümjének külsejétől: szokásos kerekebb üveg, nyuszifüles kupak, ezúttal lila masnival, az üvegben található elixír pedig ehhez a lila árnyalathoz igazodott. A csomagoláson feltűnik a csipke motívum, illetve a kollekció "arca" a vörös, telt idomú címlaplány Kate is.

 Mint ahogy azt már említettem, a #generation parfüm vált a kedvenc parfümömmé, nem is csoda, hogy nem csak egy üvegcsével szereztem be belőle, így mindig minden parfümöt ahhoz próbálok hasonlítani. Számomra az az illat kicsit ősziesebb, téliesebb, a hidegebb napokon szeretem magamra fújni, azonban az új Pin Up parfüm teljesen az ellenkezője, a virágokkal borított tavaszt, a nyári fényes napokat juttatja eszembe, így nem is kérdés, hogy a kapcsolatunk csak a melegebb idő beköszöntével fog igazán elkezdődni. 


Természetesen a márka ismét gondolt az erősebbik nemre, számukra elkészítették a V.I.P. Platinum edition vanalat, három termékkel: 2 az 1-ben sampon és tusfürdő, dezodor és parfüm.

Ismét szeretném megemlíteni a #generation-el való különbözést és egyezést a pafümmel kapcsolatban. A csomagolás ismételten a megszokott flaska alakú üveg, nekem nagyon tetszik ez a kialakítás, nagyon férfias és ízléses. Az illatok között viszont nagy eltérés van. Az előzőleg megjelent #generation bár nagyon finom illatú, igazán kedvelem, inkább lazább, játékosabb illat, a V.I.P. pedig erős, férfiasabb illatjegyekkel büszkélkedik, amit sokkal jobban szeretek a páromon érezni, így nem csoda, hogy mindkettőnk kedvencévé vált ez az új illat család.

Keleties, friss, fás. Bergamott, nyírfa és cédruslevél a fejillat, a szív illatban lédús zöld alma és ibolyalevél található, míg az alapillat szantálfa, praliné és tonkabab.

Összességében nagyon tetszik mindkét illat, siessetek hiszen februártól kaphatóak a termékek és csak egy rövid ideig, hiszen limitált kiadás.

E-mail (üzleti): mialamia51@gmail.com

xoxo, Mia







0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése