Schwarzkopf blogger délután | MIA

Schwarzkopf Blogger délután


Sziasztok,

Múlt hónapban megkeresett a Schwarkopf magyarországi csapata, hogy vegyek részt a tavalyihoz hasonlóan a bloggerdélutánjukon. Tavaly a BC termékeiket ismerhettük meg közelebbről, idén pedig a FibrePlex technikát nem csak elméletben de gyakorlatban is.



Mindemellett pedig az ősz hajjal kapcsolatos trendeket is szemügyre vehettük, bemutatták, hogyan és mivel lehet kezelni illetve stylingolni a festett érett hajat illetve a természetes ősz frizurát is. Pozitívum volt, hogy az egyik idősebb modell hölgy a fodrász édesanyja volt.




A Schwarzkopf Akadémián minden említett hajtípushoz tartozott egy modell, akinek a frizuráját a helyszínen alakították át egyik stílusból a másikba. Illetve megtudhattuk, hogy egy komolyabb stílusú frizurából könnyen varázsolhatunk bohókás, vadócosabb, lazább hajkoronát is. 


Természetesen ne feledkezzünk el megemlíteni egy-két dolgot melyek pozitívumok a tavalyi rendezvényhez képest, hiszen most kiadós, nagyszerű büférészleggel vártak minket ahol többféle italból és ételből válogathattunk, sőt még akár finom pezsgővel is koccinthattunk.

Legutóbb a termékek ismertetése sokkal több időt vett igénybe, ennek valószínűleg az volt az oka, hogy a bloggerek és a szakmabeli fodrászok is ugyan aznap, ugyan azon a rendezvényen vettek részt, így számukra kicsit jobban bekellett mutatni azt, hogyan is hatnak a különböző készítmények a hajra, most viszont már elég volt szűkebben ismertetni, hogy mit tudnak ezek a termékek.


De bővebben arról, mi is volt tulajdon képpen ez a bizonyos FibrePlex kezelés az alábbi videóban szerezhettek információkat:



A képekért és a videóért köszönet arvaialex.hu




0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése