Micsoda Fesztivál! - Coachella első rész

Micsoda Fesztivál!

Coachella
Első rész




Coachella Day 1

 

Amerika legnagyobb zenei fesztiváljáról szinte már mindenki hallotta, hiszen ez az a fesztivál, ahol először láthatjuk kedvenc hírességeinken azokat a szetteket, sminkeket vagy kiegészítőket melyek minden bizonnyal az egész nyári fesztivál szezont uralni fogják. 

Ebben a bejegyzés sorozatban pár tippet, trükköt leshettek el hollywood krémjétől.

Body Chain



 Az úgy nevezett test lánc a leglazább, legegyszerűbb szettet is különlegessé teszi, ráadásul nagyon is jól mutat, és sok helyen fellelheted, például itthon a Claire's-ben szokott óriási választék lenni. Viselheted egy hétköznapibb szettel mint Hailey Baldwin vagy egy összeillő együttessel is, ahogyan Gigi Hadid.

Flash Tattoos



 A fémes tetoválásokat idén is felhasználhatod, hiszen szuper menők, nagyon jól mutatnak még a lebarnult bőrön is, ráadásul sokáig fent maradnak és vízállóak is, így ha két koncert között csobbanni van kedved nem kell aggódnod, hogy lekopik. Viseld az egész testeden mint Stella Hudgens vagy a sminked kiegészítéseként, ahogyan Bella Thorne. ( Innen tudsz rendelni! )


Minnie egér frizura



A Glamour magazin már legutóbb megírta, ez a frizura aztán népszerű lesz! Vanessa Hudgens nemrég még a vörös szőnyegen pózolt két kis fánkkal a fején, mára pedig az egész Coachella ezt hordja. A híres olasz blogger Chiara (blogját itt éritek el) félig leeresztve viselte tegnap, míg a nagyobbik Jenner lány, a modell Kandall glitterrel kiegészítve jelent meg a rendezvényen. 


Szuper hosszú fürtök



Eszedbe ne jusson a fesztiválok előtt vágatni a hajadból, ugyanis semmi  nem lesz trendibb annál ha kiengeded hosszú loboncodat és úgy veszel részt kedvenc koncertjeiden! Ha merész vagy hosszabbíthatsz hajadon vagy akár be is színezheted! Vanessa Hudgens a 901 szalonban, kedvenc fodrászaival hosszabbíttatta meg haját, Kylie Jenner pedig barackszínűre festette, már-már állandóan valamilyen színben pompázó hajkoronáját. 


Farmer


 Aki szeret shoppingolni már tudatában lehet annak, hogy ismét nagyon népszerűek lesznek a farmer miniruhák és farmer kertésznadrágok. Nem csak fesztiválokon (lásd Chiara ismét), hanem a hétköznapokra is nagyon jól kilehet használni ezt a darabot, ahogyan azt Suki Waterhouse is tette. ( A H&M kollekciójában is találsz!)


Nyakpánt



Szinte kivétel nélkül minden divatban valamennyire is számító hírességen látható nyakpánt. Legyen az virágos, vékony vagy vastag, akár fém akár textil biztosan találsz olyant ami a Te fesztivál szettedhez is illik. Miss Jenner egyszerű szettjét egy virágos, köves szépség dobja fel, míg Baby V egy arany, fém pánttal egészítette ki azt. 


Horgolt darabok



Idén is marad a horgolt és csipkés bikini iránti rajongás, és persze akkor már egy mellényke is simán lehet a megjelenésed egyik fő darabja. A Victoria's Secret angyalok imádják ezt! ( Mellényt a H&M-ben érdemes keresni, míg bikinit a Stardivariousban)



És még egy kis:


Ahogy azt a hírességek többségén láthatjátok idén a sminkek nem kerültek annyira előtérbe, de mivel még csak az első napon vagyunk túl nem szeretnék előre inni a medve bőrére. Egyenlőre úgy néz ki, hogy a visszafogott megjelenés lesz 2016-ban a legnépszerűbb: erős, természetes szemöldök, dús natúr ajkak, bronzosítás jöhet! 

Kedvenc kiegészítő:


Kylie Jenner neccharisnyája. 

xoxo.







7 megjegyzés:

  1. A csakpántok nekem kifejezetten tetszenek :)!

    VálaszTörlés
  2. A tetoválások és a testláncok nagyon jók.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Talán nekem ez a kettő tetszik a legkevésbé :D

      Törlés
  3. Pont Sziget fesztivál előtt akartam levágatni a hajam, de hála neked, már nem fogom:D

    VálaszTörlés
  4. Blue Titanium Cribbed and Clay Fabric - ITNBI
    The Blue Titanium columbia titanium boots Cribbed and Clay 바카라사이트 Fabric is a Cribbed and titanium cookware Clay Fabric titanium pans available for pickup. It offers a quality and affordable design that is titanium wok unique to

    VálaszTörlés