A halogató blogger - TAG | Tamara Rjz

A halogató blogger
TAG 

blogger, fashion, and flowers kép

Sziasztok,

A blogon már nagyon régen nem olvashattatok TAG bejegyzéseket, ellenben a videó csatornámon még találkozhatnak a feliratkozók néha egy-egy ilyen témájú felvétellel. Ma viszont gondoltam egyet és úgy döntöttem, hogy megírom A halogató blogger tag-et, amit nem olyan régen olvastam a Barking Beauty blogon és nagyon megtetszett, tudtam, hogy ezekre a kérdésekre talán érdekes válaszokat olvashattok Tőlem és megtudtok Rólam még pár újdonságot, amit talán eddig még nem említettem egyik felületen sem. Vágjunk is bele!

1. Nevezz meg egy olyan szépségápolási módszert/rutint, amit csak ritkán használsz/követsz!

A maszkok! Nagyon ritkán használok az arcomra maszkokat, pakolásokat, de olyankor igyekszem alapos lenni. Leginkább azokon a napokon alkalmazom őket amikor egy kis kikapcsolódásra van szükségem, amolyan wellness napot tartok otthon. 

makeup and mask kép

2. Rendszeresen kimosod az ecseteidet?

Havonta tisztítom az ecseteimet, szerintem ez rendszeresnek mondható. Természetesen, ha másokat sminkelek előtte és utána mindig kitisztítom és lefertőtlenítem az ecseteimet. 

 3. Meddig bírod lepattogzott körömlakkal?

Nem sokáig. Nem vagyok egy körömfestő világbajnok, de azt nem szeretem amikor a körmeim igénytelenül néznek ki és helyenként le kopott róla a lakkozás. Ilyenkor mindig azonnal lemosom és vagy natúran hagyom, vagy újra lakkozom egy másik színnel, illetve gyakran szokott zselés műkörmöm lenni vagy géllakkom a tartósság érdekében. Egyébként ha már tartós lakkok az új Rimmel körömlakkok a kedvenceim, melyek hasonlóak a géllakkokhoz, de lámpázást nem igényelnek és csak pár egyszerű lépésből áll a felvitele. 

bag, nails, and pink kép

4. Meddig halogatod az elfogyott termékek újravásárlását?

Nagyon kevés olyan termékem van, amit rendszeresen újra vásárolok, inkább most, fiatal felnőtt koromban kezdem megtalálni azokat a termékeket melyek a leginkább beválnak. Ezeket rendszerint azonnal újra vásárolom. 

chanel, dior, and shopping kép

5. Mi a legszörnyűbb szépségápolási szokásod?

Nem tudom. De komolyan, szerintem semmi furcsa, szörnyű szokásom nincsen ezen a téren. Nem kenegetem magam halott állatok vérével, sőt Kim Kardashian egyik rémisztő praktikáját sem próbáltam még! :D 


6. Nevezz meg egy - nem a szépségápolással kapcsolatos - szokást, amit mindig halogatsz!

A mosogatás! :D Utáááálok mosogatni. Nagyon. Nem szeretem. BLE. 

decor, home, and kitchen kép

7. Időben el tudsz készülni ha mész valahova , vagy kapkodsz és elkésel?

Mindig időben elkészülődök, elindulok és soha nem kések el, sőt néha olyan is van, hogy 10-20-30 perccel korábban érkezek a megbeszéltnél egy helyre. 

8. Be tudod tartani a vásárlási stopokat?

Nagyon próbálom, de sajnos valahogy nem mindig sikerül. Mindig akkor hoznak be az üzletekbe valamit ami nagyon tetszik, és PONT ILYENT KERESTEM! :D

barbie and shopping kép

9. Rendezetten tárolod a smink és/vagy körömlakk készletedet?

Igen! A körömlakkok márkák szerint vannak csoportosítva, míg a sminkek termékek és felhasználások alapján. Együtt a rúzsok, külön a paletták stb. A csatornámon találhattok ITT egy kollekciós videót is. 

makeup, beauty, and girly kép

10. Mennyi volt a legtöbb idő, amíg hanyagoltad a blogolást, hány napot hagytál ki maximum?

Heteket, sőt hónapokat is kiszoktam hagyni. Szeretném, ha a blog megmaradna hobbinak, és akkor írhatnék amikor arra nekem ihletem, kedvem és kapacitásom van. A videókat próbálom sűrűben feltölteni, hiszen az az elsődleges felületem. 

apple, morning, and planner kép

Ennyi lett volna a TAG, ha esetleg bármi hozzáfűzni valótok lenne, vagy Ti is tennétek fel plusz kérdéseket nyugodtan megtehetitek kommentben! 

Tamara

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése