Hello Október | OUTFIT



UK tetoválás: Ink Man Tattoo Studio - Fehér Eszter / Tattoos by SZTRK/



Sziasztok!

Alig tudtam kivárni, hogy végre ősz legyen és posztolhassak őszi videókat és persze blogbejegyzéseket. Az első ilyen témájú videómat a YouTube csatornámon IDE kattintva érhetitek el, a felvételen egy elegáns, de ugyan akkor hétköznap is hordható sminket mutatok be Nektek.

A mai blogbejegyzésben szintén erre az évszakra összpontosítunk, egy nőies, csinos szettet állítottam össze, mely egyszerűségét a tavaly divatba (vissza?) jött plédsál töri meg. Szeretem a hasonló összeállításokat, egy hűvösebb, de ugyan akkor még kellemes őszi napon a plédsál kedves kiegészítőnk lehet, sőt akár egy romantikus találka alkalmával is viselhető, akár a kedvesünkkel is összebújhatunk alatta, mintha egy valódi takaró lenne. Puha, őszi és téli időszakban egyaránt tudom ajánlani.

A kis fekete ruha egy igazi must have darab minden hölgy ruhatárában, hiszen akár hétköznapokon, akár munkában, vagy egy jeles alkalommal is magunkra húzhatjuk. A képeken viselt darab felső kialakítása miatt lett az egyik kedvencem, hasonló fazonú ruhákat és felsőket láthattatok már rajtam.



Hidegebb napokon a szettet szeretem kiegészíteni egy színben passzoló szövetkabáttal, mely még mindig az elegánsabb vonalat képviseli az összeállításban. A sál nagyon jól passzol a kabátkához, a ruha szintén, hiszen színben és eleganciájában is követi a darabot.

A cipő és a táska viszont már két régebbi darabja a gardróbomnak és megviseltek, de nagyon szeretem őket, nehéz lenne megválnom tőlük, így igyekszem bele-bele építgetni őket a szettekbe. A kissé western csizma jellegű, fekete, köves bokacsizma nagyon kényelmes, meleg és vízhatlan. Alacsonyabb sarka kellő kecsességet biztosít viselőjének. 

A harisnya, bár elenyésző, még is meg kell említenem! Minden évben kapok egy harisnyát a nagynénimtől, és imádom őket! Sajnos rejtély számomra, hogy honnan szerzi be őket, de azt tudom, hogy kényelmes, rugalmas anyaggal rendelkeznek, tartósak és még melegítenek is.

A táska a legtöbb ruhadarabhoz illő, sok zsebes, így megkönnyíti a mindennapokat, hiszen tudjuk, egy női táskában megannyi dolog rejtőzködhet, s néha még mi magunk sem igazodunk ki könnyen benne.


Keep On Dancing tetoválás: Osiris Tattoo - Csomós Roland /Rol_INK /



Kiegészítőkben nem igazán gondolkoztam most, leginkább talán a tetoválásaimat hagytam érvényesülni, melyek száma a tavalyi bejegyzés óta bővült. A tavalyi szettet, melyben a mályva ing kapott szerepet ITT érhetitek el.

A Keep On Dancing a kedvenc énekesnőm Ellie Goulding legutóbbi Delirium című lemezén szereplő dal, ami sok apróbb dolog miatt is fontos nekem. Első sorban az, hogy amikor legelőször hallottam a dalt valami hihetetlen erővel hatott rám, és azóta is az egyik kedvencem, a másik pedig, hogy három éves korom óta táncolok, imádom, nem tudnám nélküle elképzelni az életem. 

A sminkemet tekintve igyekeztem visszafogottabb lenni, egyedül a Kylie Cosmetics Kourt K árnyalatú ajakkencéjére nem tudtam nemet mondani, de szerintem nagyon bele passzol az egész look-ba. A kedvencem a klasszikus cicás tusvonal, így most is azt készítettem el.


Terméklista:

Szett
Ruha/Dress: H&M
Sál/Scarf: ShoeMania Westend
Harisnya/Stocking : Ajándék / Gift
Bokacsizma/Ankleboots: Auchan
-Kabát/Coat: Háda secondhand / Atmosphere
-Táska/Handbag : Westend


A fotókat Papp Fruzsina készítette, helyszínül a Budai vár és környéke szolgált.

xoxo.
Tamara



2 megjegyzés:

  1. Követtem a munkásságodat a Youtobeon és nagyon örülök, hogy ezentúl itt is. Én (furcsa lehet), de 4-5 évig táncoltam . Szerettem nagyon de kimondom , nekem az egy korszak volt , bár imádok rá emlékezni vagyis egyes részeire.

    VálaszTörlés
  2. Nagyon tetszik a sálad. Gyönyörűen kiemeli szépségét, és illeszkedik az egész stílushoz.

    VálaszTörlés