Kika Karácsony - Beszámoló és videóblog


Sziasztok,

Így, kicsit több mint egy héttel az első adventi vasárnap előtt azt hiszem jogosan mondhatom, hogy már minden üzlet, minden márka, na jó egyszóval, minden és mindenki karácsonyi lázban ég. Így nem meglepő, hogy a különböző blogokon, videócsatornákon is feltűnnek már az ünnepi bejegyzések, mindegy, hogy gasztró, divat vagy szépségápolással (vagy egész mással) foglalkozó felületek azok. 

Nálam most érkezett el a pillanat, már túl sok bejegyzés és videó ötlet motoszkál a fejemben ezzel kapcsolatban, a mai napot pedig tetézte, hogy reggel leesett az első hó, és nem egy kollégám megjegyezte, hogy látszott rajtam mennyire elöntött a boldogság a látványától, szóval nem volt mit tenni: kezdjük el az idén "Karácsonyi kicsumicsu" névre keresztelt sorozatot. Csak úgy, a Grincs után, ha már nálunk ez a leggyakrabban használt kifejezés az adventi időszakban.

Még októberben meghívást kaptam a Kika egyik üzletébe, hogy megismerkedjek az idei ünnepi kollekcióval, és elkészítsünk egy csodás de ugyanakkor pofonegyszerű édességet, ami nem csak jól mutat, hamar kész de szuper ajándékötlet is lehet! Illetve a Jáhn Ferenc (Délpesti) kórház szülészeti osztálya számára készítettünk egy gigantikus adventi koszorút.

Az eseményről a videót lejjebb találjátok de első sorban ismerkedjünk meg röviden az öt részből álló kollekcióval.

Az első a CHAMPAGNER névre keresztelt mini-kollekció, melyet a pezsgő lágysága, aranyos tónusa és eleganciája ihletet meg. 


GLÜHVEIN - A forralt bor meleg, ünnepi színei, a bekuckózós relaxálós napok ihlették.



WHITE ICE - a mostanában divatos, letisztult, fehér elegancia ihlette. A hó jeges csillogásával teremt ünnepi hangulatot. 


CONAC - A konyak meleg, lágy aranybarna színe, az alkohol játékossága ihlette a negyedik elemet. Téli, erdei hangulatot idéz. 


És végül BEERENPUSCH : A bogyósgyümölcsökből készült puncs ihlette, mely játékos, fiatalos és felmelegíti az embert a hideg, téli estéken.


Ha érdekelne titeket bővebben az esemény itt találjátok a videóbejegyzésemet :




Tamara



0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése