IsaDora Újdonságok | 2017 tavasz


Január elsejével nem csak új évet köszönthetünk, ugyanis a különböző márkák ilyenkor kezdik el promotálni és a boltokba küldeni legújabb, tavaszi termékeiket és kollekcióikat. Szerencsém volt tesztelni az IsaDora január elsejétől kapható termékei közül párat és meg kell mondanom határozottan pozitív a véleményem. No de ismerjük meg kicsit közelebbről a termékeket.

A 2017-es tavaszi kollekció a Cool Matt névre lett keresztelve, s nem is véletlenül. A smink világban hódít a matt finis, így nem meglepő, hogy az IsaDora egy egész (nagy) kollekciót szentel erre a vonalra. A kollekció a nőiességre, kifinomultságra törekszik, visszafogott, tavaszias színekkel és tökéletes matt hatással készülhetünk az első napsugarakra.

A kollekció négy részre oszlik fel:


- Ajkak: Ultra matt liquid lipstick folyékony rúzsok ( 07 Dolce Rose; 09 Vintage Pink; 11 Cool Mauve)
Lip Desire Sculpting lipstick ajakrúzs és hozzá illő Sculpting lipliner vízálló kontúrceruza (54 Dusty Rose)
Perfect Matt ajakrúzs ( 08 Bare Blush)

- Arc: Perfect Blush pirosító (53 Coral Glow; 61 Cool Pink)

- Körmök: Wonder nail körömlakk (544 Nude Attitude; 545 Dolce Rose; 546 Cool Mauve)
Gel Nail Laquer Matt fedőlakk (211 Matt Top Coat)

- Szemek: Eye Sculptor Bar paletta (20 Nude Sculpt)
Double Ended Eye Shadow applikátor ecsettel 
Eye Lifter Dou highlighter ceruza 
Flashing Volume szempillaspirál (20 Black)
Precision vízálló szemöldökceruza ( 70 Dark Brown; 72 Medium Brown; 74 Taupe)

Illetve külön, a kollekción kívül újdonság a Big Bold Extreme szempillaspirál is.

Az elsők között lehettem akik ki próbálták az új termékeket, köszönöm az IsaDora csapatának, hogy lehetővé tették, hogy három terméket részletesen, a saját tapasztalatom alapján mutassak be nektek.


Az Eye Sculptor Bar paletta 4 színt tartalmazó szett, melyben helyett kapott egy highlighter, egy matt, világos kiemelőszín és három különböző tónusú, matt barna árnyalat. Ecset nem tartozék, mellyel valószínűleg jobban jár a vásárló, hiszen a legtöbb esetben nem túl jó minőségű applikátor és annak tartója helyett a színek lettek nagyobbak. Jó minőségű tükör is található benne, ami praktikus, ha csak egy kisebb neszesszert szeretnénk magunknál tartani.

Lágy, selymes textúrájuk miatt könnyen felvihetőek és eldolgozhatóak, alap nélkül is nagyszerűen működnek, de a maximális hatás elérése érdekében ajánlott. Tartósságát tekintve jó, a nap folyamán nem gyűlik össze a szemráncokban, nem mászik el és nem kopik, vagy pereg. 


A képen a színek alap nélkül, egy vékony kis rétegben láthatóak, de könnyedén, és sikeresen építhetőek, magukban de egy erősebb szín kiegészítőjeként is nagyszerűen használhatóak, ahogyan azt majd lentebb egy sminknél is láthatjátok majd.

Száradás előtt, egy rétegben, alap nélkül

Az Ultra Matt folyékony ajakkrémek három árnyalata közül a középső érkezett hozzám, 09 Vintage Pink árnyalatban. Ígért intenzitását megkérdőjelezném, megfelelő alap nélkül hajlamos a foltosodásra, kopásra, ezért szinte mindig egy sötétebb kontúr ceruzával használom, melytől inkább mályva színe lesz mintsem a lenti sminken látható rózsaszín. 

Precízen, könnyedén felvihető, nagyon krémes, közepes gyorsasággal szárad, könnyedén lemosható, és megfelelő alapozással intenzív, tartós.

Száradás után, alap nélkül

A Big Bold szempillaspirál hatását leginkább a sminkképeken fogjátok látni, amit érdemes róla tudni, hogy illat-anyag mentes, érzékeny szemre kiválóan használható, aminek nagyon örülök, sajnos a legtöbb szempillaspiráltól ég, viszket, könnyezik és vörös lesz a szemem. A spirál a dúsító hatású spirálok táborát erősíti, de nagyszerűen hosszabbít is, amire nekem kifejezetten szükségem van, nem túl hosszú pilláim miatt. 

Extrém fekete pillákat eredményez, tartós, nem pereg, nem kopik, nem veszt napközben a pillák tartásából. Duci, dús, rövid és hosszú sörtéket egyaránt tartalmazó keféje könnyedén és alaposan viszi fel a festéket.

Árak: 

Paletta - 4990.-
Ajakkrémek - 4300.-
Szempillaspirál - 4990.-

És akkor lássuk, hogy élesben, sminkeken hogyan is néznek ki a termékek

A mélyitőben a legvilágosabb barnát alkalmaztam mint satírozó szín, a külső v-be finoman eldolgoztam a legsötétebb árnyalatot, highlightert a szemöldök alá vittem fel, a spirál szintén a fent említett termék.

A smink ugyan az, az ajkamon az ajakkrém látható

 A termékek január elejétől kaphatóak a magyarországi Dougles üzletekben.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése