The New Black- Demi Lovato körömlakk kollekció

The New Black
Demi Lovato lakk kollekció


Dögös színek, csillámok és kaviár: ezek jellemzik a 21 éves, csodálatos, amerikai énekes, Demi Lovato saját lakk kollekcióját, melyet Novemberben dobtak ki a piacra, a The New Black márkával közösen.

Ősz elején jelentették be, hogy a csodálatos Demi Lovato közös munkálatokba kezd a Lovaticok és a lakk fanatikusok legnagyobb örömére a márkával, azóta pedig már számtalan képet kaphattunk az énekesnő és a márka jóvoltából is. A lakkok egytől-egyik fiatalosak, divatosak és tartós minőségűek, viszont sajnos itthon nem beszerezhető, csak az internet segítségével, ezért gondoltam, hogy segítek a fanoknak eligazodni a vásárlás terén.


Demi kollekciója 5 szettből áll:
  •  "In love", mely Demi barátnőinek kedvenc szettje, lilás színekből áll,ezüst szegecsekkel megspékelve.
  • A "Safari" Demi afrikai útját eleveníti meg, fekete, zöld, ezüst, bézs és arany színekkel.
  • A "Stylized" igazi rocker csajoknak lett kitalálva, fekete, fehér színekkel és aranyló szegecsekkel
  • A "Studded" az idei nagy köröm mániának a kaviároknak hódol: a szettben szürke színt,ezüst gyöngyöket és fedőlakkot találhatnak a vásárlók
  • A "Shattered" szintén arany és fekete színeket tartalmazó szett.


Honnan és mennyiért?

Az Ulta oldalon könnyedén megrendelhetitek a szetteket ha elnyerte tetszéseteket a kollekció : az öt darabos szett ára 22$, forintba átszámítva körülbelül 5000 forint, míg a hármas szett ára 14$ azaz körülbelül 3100 forint valamint majdnem 6$ ( 1400 forint) a kiszállítási díj, Pay Pal segítségével pedig már fizethetsz is!

Ha még nem tudod eldönteni, hogy megvedd-e a szett valamelyikét, pár kedv csináló kép Demitől:







xoxo.Mia


2 megjegyzés: