OOTD - Back to autumn | MIA MAY

OOTD 
Back To Autumn

English/Hungarian


Sziasztok,

Még októberben elmentünk egyet fotózni a belvárosba, de azóta még valahogy nem jutottam el odáig, hogy írjak is róla nektek, szóval kicsit megkésve de itt az ígért bejegyzés.

A szettemet úgy állítottam össze, hogy ne a szokásos szürke, burgundi, mustár-sárga őszi színek kerüljenek előtérbe, hanem valami teljesen más szín, ami inkább tavaszias, de szerintem tökéletesen hordható hűvösebb, szürkébb évszakokban is, ez a szín pedig a rózsaszín.

Hi everyone,

In October we had a photoshoot in Budapest, but somehow I've forgetten to write about it, but I guess it's never too late to post about fashion. 

When it's fall, everything is about the typical autumn colors like burgundy, grey and mustard yellow, but what if I had enough of these colors? I think bright "spring" colors can be as nice in cold seasons as in spring or summer. This time, I choose pink. Why not?


A cipőt nem tartom a legjobb választásnak ehhez a szetthez, de ez a fekete-fehér kényelmes slip-on tökéletes egy olyan rohangálós naphoz ami nekünk aznap volt, hiszen fotóztunk, pizzáztunk, mászkáltunk a városban és még egy sajtótájékoztatón is részt vettünk.

A nadrág pedig a H&M-ben található legkisebb méret, ami még mindig hihetetlen bő és hosszú az én picike alkatomra, szóval ha valaki tud egy jó helyet ahol lehet vékony és picike lányokra nadrágot találni, ne habozzatok írjátok meg nekem valahol ♥

I don't think those shoes were perfect for this outfit but we had a really busy day ( pressevent, pizza party, photoshoot) and they are really comfortable to wear. 

About the jeans... I'm too short and skinny to find the perfect size of jeans: in H&M this is the smallest size, and it's a bit big for me. If you have any ideas where I can find the perfect jeans for me, please let me know! 



Az őszies, csillámos, lila körmeimet a Kelet varázsa (köszi Barbi) biztosította, kiegészítőnek a csinos inghez egy szintén elegánsabb statement nyakláncot választottam. Ami egyébként azóta persze, hogy elveszett. Mint mindig minden ami a kezem ügyébe kerül.

A saloon called Kelet Varázsa made the perfect glittery nails for me (special thanks to Barbi ♥) and I was wearing a black and silver "statement" necklace. I've already lost it by the way. I always lose everything, all the time. 


Nagyon jó, tipikus őszi időjárást fogtunk ki, reggel még beszéltünk is róla, hogy jó lenne, ha maradna a köd, mert jól nézne ki. Mondjuk a köd addigra kicsit felszállt, de a felhős, borongós időjárás megadta a plusz hangulatot.

It was a typical, nice foggy autumn weather we hoped will stay that way because it looks great in photos.  The fog has been gone a bit by then, but the cloudy sky gave an extra flair.


Akkor még valamennyire friss volt a tetoválásom, ami Nagy-Britanniát ábrázolja. Mindkettőnknek ez lett a kedvenc képe.

My tattoo was new, it's the UK by the way. It's our favorit photo of the shoot.


Haj/Hair: Kiss Levente (Biohair Pólus Center)
Ing/Blouse: New Look (Háda)
Farmer/Jeans: H&M
Cipő/Shoes: -
Nyaklánc/Necklace: Dressgal.com
Körmök/Gel nails : Kelet Varázsa 

Photographed by Árvai Alex 







0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése