Ünnepi Outfittek | F&F | MIA MAY

Ünnepi Outfittek
F&F




Sziasztok,

Kevesebb mint egy hét és itt a karácsony, aztán pedig a szilveszter, ilyenkor minden nő (és férfi is meglátásom szerint) szeretné a legjobbat kihozni magából, ezért az F&F kínálatából szemezgettem ki azt a két szettet amelyik a legjobb választás lehet az ünnepekre.

1. Elegáns, bulis szett 



Az elegánsabb kategóriában ez a rózsa arany ruha volt a kedvencem. Alsó része feszesebb, felső része mellnél kicsit lengébb, hosszú ujja miatt pedig attól sem kell félni, hogy fázni fogunk az ünneplés alatt. Egy nude színű cipővel és táskával kiegészítve nagyszerű lehet az összkép.

+ A nude színű stiletto cipő optikailag nyújtja a lábakat.


Kiegészítőnek egy arany-rózsaszín alkalmi táskát választottam illetve a fekete bőrszíjas rose gold Classy Sheffield Daniel Wellington órámat (amit ezen a linken a mialaMia51 kóddal 15% kedvezménnyel vásárolhattok meg).
A kis táskába tökéletesen elférnek az iratok, némi pénz szükség esetére, mobil, zsebkendő és persze az éppen viselt rúzsunk is.


RoseGold ruha: F&F | 8900.- 
Kis táska: F&F
Géllakk: Diamond Nails "06" | 1890.-


2. Kényelmes, mégis elegáns szett



Ez a szett tőlem nagyon szokatlan, nagyon ritka, hogy ilyen színű és fazonú nadrágot viselek, azonban ez a darab annyira illik az ünnepekhez és annyira kényelmes, hogy nem hagyhattam ki.
A felső egy kötött pulcsi, apró, alig észrevehető arany szálakkal, és különleges hátsó résszel amit sajnos elfelejtettünk megörökíteni. 


Ez a szett akár otthonra vagy vendégségben is megállja a helyét ha valaki a kényelmesebb darabokat szereti. Kényelmes, így nem kell attól félni, hogy a karácsonyi lakoma után kellemetlenül fogjuk érezni magunkat a ruhánkban.

Én, Virág, Edina, Petra és Vivi

Felső: F&F
Nadrág: F&F
Cipő: A54 


  


2 megjegyzés:

  1. Kedves Mia! Van gmail címed ahová írhatok neked? Erika

    VálaszTörlés