Alapdarabok a szekrényben 1.rész | Tamara

Alapdarabok a szekrényben


clothes, fashion, and white kép
Kép forrása: weheartit.com
Sziasztok kedves olvasóim,

Az utóbbi néhány hétben elkezdtem a gardróbom rendezését, frissítését, azóta gondolkozok azon, hogy készítek egy kisebb listát, hogy Ti is láthassátok, hogy szerintem mik azok a darabok, melyek a jó gardrób alapját képezhetik. 

1. A kis fekete

dress, black, and fashion kép

Fodros, csipkés, pántos, tüllös, horgolt, legyen bármilyen, mindig jól jön a fekete kis ruha a szekrényünkben, ez az egyik legnagyobb aduász darab. Nagyon elegáns hatást kölcsönöz, megjelenhetünk akár egy összejövetelen vagy egy randevún is benne, kombinálhatjuk bármilyen színnel, ékszerrel és magassarkúval vagy lapos cipellővel.

2. Ingek

fashion, style, and clothes kép

Az ingeket én személy szerint két külön csoportba szeretem sorolni.
- Az egyszínű/világos ingek: A világosabb színeket hordhatjuk elegánsabban egy fekete vagy sötét kék alsó résszel, de ha kicsit lazább megjelenésre vágyunk, mégsem szeretnénk alul öltözöttnek tűnni egy farmernadrággal is kombinálhatjuk Őket.
- A kockás ingek: Tagadhatatlanul laza, hétköznapi összeállításokat lehet készíteni velük, farmernadrággal, tornacipővel, balerinával vagy bokacsizmával nagyon jó szettünk lehet!

3. Egyszerű mintás/szöveges felsők

90s, shirt, and white kép

Szintén nagy kedvenceim a különböző szöveggel, számmal vagy egyszerű mintával nyomott felsők.
Nem elég, hogy nagyszerű a farmer-pólós napokra, de még magunkat is kifejezhetjük vele! 
Rossz kedved van? Nem kaptál még kávét? Imádod a macskákat? Mutasd meg a pólódon! 

4. Basic magassarkú szandál

Zara kép

A klasszikus pántos szandállal feldobhatjuk, elegánsabbá tehetjük szettünket, a sarok miatt emeli a feneket, kecsesebb lesz a láb és a járás. Mellesleg akár egy farmernadrághoz is felhúzhatjuk ha úgy van kedvünk!

5. Farmer 

adidas, fashion, and jeans kép

Melyik a kedvenced? Egyenes szárú, koptatott cső, bővülő szárú, trapéz, élére vasalt, szűkített, magasderekú, csípő? Mindegy, le fogadom, hogy nektek is van és imádjátok hordani télen-nyáron. Kényelmes, sokáig bírja a strapát és szinte mindennel felvehető, bárhova, bármikor.

xoxo

 Tamara

3 megjegyzés:

  1. A magassarkún kívül mind pipa. Bár szerintem egy kényelmes sportosabb cipő is alap.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Még lesz folytatás abban mindenképpen szerepelni fog! :)

      Törlés