Can I be a Pink Lady? | OUTFIT

Can I be a Pink Lady?
OUTFIT


/Szöveg a képek után/





Sziasztok,

Nem olyan rég megnéztem a kedvenc musical filmem, a Grease újragondolását, hiszen amellett, hogy klasszikus az 1978-as megjelenésű zenés film, az egyik kedvelt színész, énekesnőm és példaképem Vanessa Hudgens kapta Rizzo szerepét! 

A film közben elkezdtem gondolkozni, hogy mennyire jó lenne összeállítani egy modernebb Pink Lady szettet, főleg, hogy az álom kabátommal ez kivitelezhető is lenne! Az álom kabátot pedig a 21. születésnapomra meg is kaptam az Apukámtól és Bogi húgomtól, így nem is gondolkoztam sokat, összeállítottam egy szettet az elképzeléseim alapján. 

A magasított derekú, A vonalú midi szoknyával kicsit kiléptem a komfort zónámból, ugyanis még soha nem volt rajtam hasonló darab, hála Istennek Kialakitó Enikő megnyugtatott, hogy jól áll ez a fazon is, hordhatom nyugodtan. 


Szett-Outfit:
Body: Tally Weijl
 Szoknya/Skirt: Dresslink.com


Smink-Makeup:
Alverde Color&Care 2in1 make-up alapozó
Rimmel Natural Bronze 
Lovely Silver Highlighter
MaxFactor Smokey eye drama (szemöldökre / for my brows)
YSL mono
Catrice Absolute matt paletta
Rimmel Lash Accelerator Endless spirál
Miss Sporty Studio Lash Miaoww szemhéjtus
Essence 15 Soft Berry ajakceruza

xoxo,

Tamara


3 megjegyzés:

  1. Imádom a Greaset, és szuperül áll ez a szett. Tényleg szupi a szoknya, viseld bátran. :) XoXo

    VálaszTörlés
  2. A Kalakító blog írójának keresztneve nem Edina, hanem Enikő. Először olvasd át a posztot, mielőtt megosztanád... A szett maga jól néz ki, de a képek háttere lehetett volna kicsit igényesebb. A tasak a random emberkék a háttérben...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Edinát és Enikőt mindig összekeverem, mármint a nevüket. Ne haragudj, de nem szeretném, ha megjátszott, profi fotók lennének a blogomon, ez nem egy katalógus fotózás, vagy magazin fotózás, hanem egy személyes blog, ahol az életem pillanatait mutatom be. Ezt a szettet az unokahúgom ballagásán viseltem, ahol ez volt :) Köszönöm megértésed, illetve a hibára való figyelem felkeltésed!

      Törlés